Patientinfo

Her giver vi dig et overblik over, hvordan et forløb ser ud. Husk, at vi står til rådighed under hele forløbet, fra kontakten til klinikken i Tyrkiet skal etableres, til rejsen hjem efter din skønhedsoperation. Vi sørger for, at du får et trygt og sikkert forløb, hvor du hele tiden vil føle, at der bliver taget godt hånd om dig.

Udfyldelse af helbredsskema, godkendelse til operation og betaling af depositum

For at vi kan henvise dig til en kirurg i Tyrkiet, beder vi dig udfylde et helbredsskema, som sendes til klinikken i Tyrkiet. Når din ansøgning er blevet godkendt af en læge i Tyrkiet, og du har fået et tilbud på operationen og en dato for hvornår den kan gennemføres, beder vi dig betale et depositum.

Du skal betale restbeløbet, når du ankommer til Tyrkiet, inden operationen finder sted. Læs venligst informationsmaterialet grundigt inden din afrejse. Husk, at du selv skal booke flyrejsen.

Resten håndterer vi for dig med VIP-taxatransport og hotelophold for to personer inklusive fuld pakke osv.

Resten håndterer vi for dig med VIP-taxatransport og hotelophold for to personer inklusive fuld pakke osv.

Ankomst til Tyrkiet
Når du ankommer til Tyrkiet, vil vores repræsentant stå klar til at tage godt imod dig, og du vil blive transporteret til klinikken i taxi. Her vil du også få de første indledende undersøgelser, samt få en indledende snak med den kirurg, som skal udføre skønhedsoperationen. Resten af dagen kan du evt. bruge på sightseeing eller solbadning og afslapning inden operationen.

Selve operationsdagen
Vi vil naturligvis hente dig på hotellet og køre dig sikkert til klinikken, så du kan slappe af inden operationen. På klinikken vil du igen have en kort møde med kirurgen og tale om proceduren i forbindelse med operationen. Derefter skal du forberede dig til operationen – det vil sige skifte tøj og blive tildelt et værelse.

Efter operationen
Når din skønhedsoperation er veloverstået, skal du blive på klinikken indtil du igen er vågnet op efter narkosen og er helt frisk. Der vil blive holdt godt øje med dig, og du bliver først udskrevet, når du er helt klar til at kunne klare hjemrejsen. Når du er blevet udskrevet, sørger vi for transport tilbage til hotellet. Vi anbefaler, at du sørger for at hvile dig inden hjemrejsen.

Rejsen hjem
Når du er klar til at rejse hjem, sørger vi for, at du kommer godt og sikkert frem til lufthavnen, så du kan starte din rejse tilbage mod Danmark. Vi anbefaler, at du har en aftale om transport helt frem til din bopæl. Når du kommer hjem, skal du sørge for at hvile så meget som muligt.

Husk at vi står til din rådighed 24/7 under hele forløbet.

Aldersgrænsen for skønhedsoperationer eller andre behandlinger skal minimum være 18 år.