Hvorfor er Tyrkiet en populær destination for skønhedsoperationer?

I de seneste år har Tyrkiet oplevet en stor tilstrømning af mennesker, der rejser til landet for at gennemgå kosmetiske operationer. De tilbyder alt fra ansigtsløftninger til tandbehandlinger, fedtsugninger og øjenoperationer osv.

Antallet af patienter, der kommer til Tyrkiet for kosmetiske operationer, stiger dag for dag. Tyrkiet er især kendt for hårtransplantation og er et af de foretrukne lande for rhinoplastik (næsekorrektion).

Men hvorfor er Tyrkiet blevet så populært som destination for disse typer operationer? Det vil vi give en forklaring på i denne blog.


Kombinationen af turisme og plastikkirurgi i Tyrkiet
Vi har allerede set denne tendens i steder som Thailand, hvor de har haft succes med at kombinere en almindelig turistrejse med en rejse for at få foretaget en form for kosmetisk kirurgi.

Hvis du køber en feriepakke til Tyrkiet, kan du lige så godt kombinere det med et besøg hos en plastikkirurg eller en tandlæge og vende hjem med nye bryster eller et bedre smil. I Tyrkiets populære turistdestinationer som Antalya, Bodrum, Istanbul osv. finder du en række smukke og moderne klinikker, hvor erfarne og professionelle plastikkirurger tager godt hånd om dig fra indlæggelse til udskrivning, og resultaterne er i vid udstrækning sammenlignelige med dem, vi ser fra klinikker hjemme.

Lavere priser for skønhedsoperationer i Tyrkiet
Der er penge at spare ved at få foretaget plastikkirurgi i Tyrkiet sammenlignet med mange andre lande. Du kan sammenligne priser online og hurtigt indse, at du kan få både en solrig ferie og kosmetiske operationer inden for dit budget, hvis du vælger at få udført procedurerne i Tyrkiet.

For dem, der foretrækker at komme til Istanbul for en næseoperation, skyldes det primært Tyrkiets speciallæger og de overkommelige priser. Der udføres årligt næsten 40.000 næseoperationer i Tyrkiet, og de er 60% billigere sammenlignet med priserne i Europa.


Kosmetiske operationer i Tyrkiet – en voksende industri
Statistikkerne taler for sig selv. Kosmetiske operationer i Tyrkiet er en branche, der kun bevæger sig i én retning, og det er fremad. Væksten skyldes ikke kun priserne og muligheden for at kombinere ferie med kirurgi; det skyldes i høj grad lægernes uddannelsesniveau og de resultater, de kan fremvise.

Kvaliteten af kosmetiske operationer er meget høj, og teknikkerne er opdaterede. Tyrkiske læger, kirurger og tandlæger holder sig opdaterede på de nyeste teknikker inden for kosmetiske operationer og er stolte af altid at være på forkant.


Overvejer du skønhedsoperation i Tyrkiet?
Hvis du overvejer at rejse til Tyrkiet for at få foretaget brystforstørrelse, ansigtsløftning eller en næsekorrektion osv., er der hjælp tilgængelig i Danmark. Du kan få hjælp til alt fra at finde den rette klinik til rejse-dokumenter og kontaktoplysninger, hvilket gør hele processen lige så let, som hvis du fik udført din kosmetiske operation i Danmark. Så der er ingen grund til at bekymre sig om praktiske detaljer ved at rejse til Tyrkiet og få skønhedsoperationer, hårtransplantation eller tandbehandlinger osv.